Zidne tapete Beograd

Zidne tapete Beograd
farbara-kolaz-zidne-tapete

Farbara Kolaž

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 570b +381 11 4065142
ZIDNE TAPETE BEOGRAD FARBARA KOLAŽ Pored velikog asortimana boja za različite namene u ponudi su mogućnosti raznih dekoracija zidova koje prate svetske trendove.
Za najmlađe imamo pored ekoloških boja za krečenje i farbanje i samolepljive tapete sa likovima poznatih crtanih junaka i drugih dečijim dezenima kao i bordure sa istim. Možemo Vam, takođe obezbediti i majstore koji Vam svojim umetničkim sposobnostima mogu ulepšati dom, poslovni prostor i slično.
leki-group-zidne-tapete

Leki Group

Beograd, Banovo brdo, Trebevićka 6 +381 11 3549887
ZIDNE TAPETE BEOGRAD LEKI GROUP Novi trendovi u dekoraciji enterijera jesu tapete.
Stalnim poboljšanjem kvaliteta smo došli do nove generacije tapeta koje su drugačije od onih koje smo poznavali. Tapete su pomerile granice u dekorisanju i dizajniranju enterijera.
Kombinovanjem sa ostalim materijalima u prostoru mogu biti odlično rešenje za novi izgled vašeg doma.
Cenovnik
tier-enterijeri-zidne-tapete

Tier Enterijeri

Novi Beograd, Omladinskih brigada 100 +381 11 2169430
ZIDNE TAPETE BEOGRAD TIER ENTERIJERI Tapete renomiranih evropskih proizvođača Rasch, Home Interios, BN International, Murella možete naći u katalozima New Authority, Raffi, Punch, Jeff Banks, Out of Afrika, Moods.
Cenovnik
all4home-inzenjering-servis-zidne-tapete

ALL4Home - Inženjering servis

Beograd, Zemun, Karađorđev trg 1 +381 11 2104999
U prodajnim salonima All4Home možete naći veliki asortiman uvoznih zidnih tapeta.
Tapete su trend u uređenju enterijera.
U kombinaciji sa odgovarajućim dekorativnim materijalima, meblom i zavesama mogu biti idealno rešenje za preuređenje kućnog enterijera ili enterijera poslovnog prostora.
Nova generacija tapeta je sasvim drugačija od tapeta koje smo nekada poznavali.
Veliki broj dezena, boja, motiva, vrhunski kvalitet, jednostavno postavljanje i skidanje, ne blede, mogu da se peru i kreče, postojane su i dugotrajne.
Tapete su pomerile granice u dizajniranju enterijera gde je sve podređeno kreativnosti i originalanosti.
Zidne tapete - Proizvodi/Usluge
Tapete su ponovo u modi. One menjaju prostor, obavijaju ga toplotom, mističnošću, prefinjenošću. Ima ih najrazličitijih boja, dezena, tekstura… Njihova primena je široka – od lepljenja zidova čitavom površinom, do akcentovanja nekih delova enterijera. U zavisnosti od dezena i boje, mogu se uklopiti i prilagoditi svakom stilskom ili modernom enterijeru od stambenih i poslovnih objekata do objekata javne namene. Za objekte javne namene specijalno su dizajnirane nezapaljive tapete, kao i tapete „acoustic” za zvučnu izolaciju u prostoru i tapete koje možete bojiti po svojoj želji.. Proizvode se od raznih materijala (tekstil, papir, pvc…). Lako se održavaju metodom mokro-suvog pranja. Zidne tapete u poslednje vreme ostvaruju veliki povrat na scenu uređenja enterijera. Za razliku od nekada, danas se tapete vrlo često stavljau samo na jedan zid, i time podižu ukupan dojam prostorije. Na zidnim tapetama često se susreću veseli cvetni motivi u raznim bojama. Velika novost su i foto-tapete velikih formata pogodnih za oblaganje čitave površine zida.
Back to Top